Site pictogram Tilburgers.nl

Inschrijving 30e editie CZ Tilburg Ten Miles van start

Donderdag 23 maart 2017 is de inschrijving voor de 30e editie van de CZ Tilburg Ten Miles, Midden-Brabants grootste sportevenement, van start gegaan. Het evenement vindt dit jaar plaats op 1, 2 en 3 september 2017. De centrale locatie voor de CZ Tilburg Ten Miles is ook dit jaar weer gekozen voor de Spoorzone. Ter gelegenheid van de 30e editie van de CZ Tilburg Ten Miles is een fraai kleurrijk shirt ontworpen, waarin de dynamiek van de Spoorzone tot uiting komt.

Na de positieve ontvangst van de Spoorzone Run vorig jaar lag het voor de hand dat dit onderdeel ook dit jaar op het programma zou staan. Het evenement zal onder de naam De Rooi Pannen Spoorzone Run weer door diverse gebouwen van de Spoorzone en omgeving gaan. De locaties waar deelnemer

Job Tanui uit Kenia wint de Tilburg Ten Miles 2010

s doorheen zullen lopen worden de komende maanden bekendgemaakt. Het gaat opnieuw om een heuse belevingsloop van ongeveer 5 km met een grote variatie in het parcours. Er is plaats voor maximaal 1000 deelnemers. Voor het eerst is het ook mogelijk om van een combi aanmelding met de CZ Tilburg Ten Miles op zondag gebruik te maken.

CZ TTM Wandeltocht
Op zaterdag 2 september is deelname mogelijk aan de CZ TTM Wandeltocht over diverse afstanden tot 25 kilometer. Inschrijven voor dit onderdeel kan vanaf medio juni, zowel digitaal als bij enkele verkooppunten. De langste afstand vanaf station Boxtel over de Campina blijft gehandhaafd. Voor de kortste afstand, circa 5 km, wordt een nieuw parcours uitgezet.

CZ Tilburg Ten Miles
Zondag 3 september is de internationale CZ Tilburg Ten Miles met diverse onderdelen. De Sterre Minirun (maximaal 300 deelnemers), de CZ Familyrun over 1 mijl, de City Run over 5 kilometer (vanaf de Schouwburgring) en de Fontys Trimloop voor mannen 10 kilometer. In de middaguren zijn de twee topnummers de Rabobank Tilburg Ladies Run 10 kilometer met topatleten en recreanten en de CZ Tilburg Ten Miles over 10 Engelse Mijlen. Nieuw is dat de Familyrun start en finisht op de Burgemeester Brokxlaan. Voor bedrijven is het mogelijk om deel te nemen aan de Fujifilm Businessrun. Dat kan bij de 5 km, 10 km (mannen en vrouwen apart) en 10 EM.

Inschrijven
Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, zijn de startnummers aan alle onderdelen gelimiteerd. Vanwege de grote belangstelling wordt dan ook aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven. Inschrijven kan via www.tilburgtenmiles.nl/lopers.

Mobiele versie afsluiten