Site pictogram Tilburgers.nl

Inschrijving geopend voor Tilburg Ten Miles

Deelnemers die uitkijken naar de 33e CZ Tilburg Ten Miles op zondag 26 september 2021 kunnen zich vanaf nu aanmelden.

De inschrijving is geopend in de  verwachting dat de coronamaatregelen de komende maanden stap voor stap worden versoepeld en veel Nederlanders in de zomer gevaccineerd kunnen zijn.

Afgelopen jaar kon dit sfeervolle Tilburgse evenement niet doorgaan vanwege de coronapandemie. De startbewijzen van lopers die zich al hadden aangemeld blijven geldig voor de komende editie. Die deelnemers krijgen daar vandaag bericht over.

Op zondag 26 september 2021 staan de volgende afstanden op het programma: CZ Tilburg Ten Miles (10 mijl), Rabobank Ladies Run 10 km, Trimloop 10 km, City Run 5 km en uitgedrukt in mijlen de CZ Family Run (1 mijl), de nieuwe Villa Pardoes Kids Run (halve mijl) en de Sterre Minirun (kwart mijl). Daarnaast is er op de mijl en de 5 km de mogelijkheid om deel te nemen aan De Wever TTM4YOU voor mensen die niet aan het reguliere loopevenement willen of kunnen deelnemen. Op de 5 en 10 km en de 10 EM zijn er speciale Fujifilm Business Runs.

De CZ Tilburg Ten Miles heeft zowel bij de mannen als de vrouwen een internationale topbezetting. De Israëlische Salpeter verbeterde in Tilburg in 2019 met 30.05 het wereldrecord 10 km women only. Buitengewoon trots is de organisatie op het feit dat de 44.24 op 10 Engelse Mijlen van ’s werelds beste lange afstandsloper aller tijden Haile Gebrselassie (Ethiopië) uit 2005 nog steeds standhoudt.
houdt.

De CZ Tilburg Ten Miles kent een snel parcours waarbij de deelnemers in de diverse wijken onthaald worden met muziek, luide aanmoedigingen en versierde straten. Op en rondom het parcours is een waar volksfeest ontstaan.

Het goede doel van de CZ Tilburg Ten Miles is Villa Pardoes. Deelnemers kunnen bij inschrijving een donatie doen aan het goede doel, maar ze kunnen zich ook aanmelden om met hun prestatie fondsen te verzamelen.

De inschrijving voor de CZ TTM Wandeltocht gaat begin juli van start.

Inschrijven kan op https://www.tilburgtenmiles.nl/.

Mobiele versie afsluiten