Site pictogram Tilburgers.nl

Internationaal jeugdtoernooi Willem II op 27 en 28 augustus

Zaterdag 27 en zondag 28 augustus organiseert voetbalclub Willem II alweer voor de 18e maal het ‘Internationaal jeugdtoernooi’ dat ditmaal ondersteund wordt door hoofdsponsor Q-Promotions. Het toernooi voor de C en D Jeugd geniet groot aanzien in de internationale voetbalwereld. C-junioren zijn jonger dan 15 jaar, en D-junioren zijn jonger dan 13.

Bekende spelers als Van der Vaart, Sneijder, Fabregas en Messi waren in het verleden bezoekers van het toernooi. Diverse internationale clubs doen aan het toernooi mee. Nieuwkomer op het toernooi is het Russische Zenit St. Petersburg dat in beide leeftijdscategorieën deelneemt. De J-League selectie komt helemaal over uit Japan en doet voor de derde  keer mee. Red Bull Salzburg uit Oostenrijk is er ook weer bij, deze club deed vorig jaar voor het eerst mee. Hamburg SV (C) en Ajax (D) wonnen vorig jaar het toernooi. Willem II won het eigen toernooi nog nooit.

De wedstrijden beginnen zaterdag om 10:00 uur bij het jeugdcomplex van Willem II. Zondag beginnen de kruisfinale’s om 9:30. Entree onder de 13 jaar is gratis, bezoekers van 13 jaar en ouder betalen €2,50 entree en de opbrengst gaat naar de regionale jeugdopleiding van Willem II en RKC. Klik hier voor het volledige speelschema.

Mobiele versie afsluiten