woensdag 19 juni 2024

2 gedachten over “Interview: Hans en Tine Bertens van Bertens Optiek

  1. Jullie zoon is mijn man maar na zijn overlijden hebben jullie mij in de steek gelaten. Na 1 jaar zei je vrouw dat ik niet meer hoefde te komen. Dat jullie zouden komen na 16 jaar wacht ik nog steeds. Ik woon inmiddels weer in Tilburg maar het hoeft voor mij niet meer.

  2. Prachtig dit artikel van vroegere middenstanders uit tilburg nu in het Laar,waar ook mijn moeder leefde tot haar dood in 2008. herken nog vele namen en winkels uit die tijd. Ik geniet echt van julie wekelijkse nieuws,vanuit frankrijk ,waar ik nu sinds 1965 woon.
    Inderdaad werden er zoveel prachtige oude panden gesloopt,zoals stadhuis,hotel Riche,noordhoeksekerk,etc. Nu zegt men ,wat jammer helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *