Site pictogram Tilburgers.nl

Jan Zobel wordt algemeen directeur-bestuurder van Incubate

jan zobelJan Zobel wordt per 1 mei 2016 algemeen directeur-bestuurder van Incubate. Ruim 40 kandidaten reageerden op de recent geplaatste vacature. Na gesprekken met zeven kandidaten besloot de Raad van Toezicht van Incubate unaniem om Jan Zobel te benoemen.

Recent heeft Incubate voor de komende jaren een nieuw artistiek concept ontwikkeld. Jan Zobel gaat leiding geven aan de staf van Incubate voor de verdere uitwerking van dat concept. De eerste editie van het nieuwe Incubate vindt plaats op 13, 14 en 15 mei 2016 op verschillende locaties in Tilburg. Later in het jaar (september en december) volgen nog twee bijzondere festivalweekends.

incubate mei 2016
Meer over het programma op 13, 14 en 15 mei 2016 is te vinden op www.incubate.org.

Staf en Raad van Toezicht van Incubate zijn ervan overtuigd dat Zobel’s expertise, zijn artistieke en zakelijke ervaring en het netwerk dat hij heeft opgebouwd in Tilburg, Noord-Brabant, Nederland en daarbuiten zullen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Incubate.

“Het past bij Incubate om onszelf en de festivalvorm opnieuw uit te vinden. We zijn ervan overtuigd dat Jan naast kennis van goede bedrijfsvoering ook de persoonlijkheid en visie heeft om Incubate gereed te maken voor een succesvolle toekomst” aldus Arend Hardorff, voorzitter van de Raad van Toezicht.

Jan Zobel was eerder werkzaam als directeur van theater De NWE Vorst, zakelijk leider van DansBrabant, zakelijk leider van danstheatergroep T.r.a.s.h. en artistiek directeur van het Koninklijk Conservatorium Opleiding Dans, AP Hogeschool Antwerpen.

Mobiele versie afsluiten