Site pictogram Tilburgers.nl

Job Cohen in Tilburg

Vandaag 3 juni, op een zonovergoten donderdagmiddag in Tilburg werd Job Cohen, nationaal lijsttrekker voor de Partij van de Arbeid, verwelkomd door zeker 50 partijgenoten in het centrum van de stad en ook door de regionale en nationale pers. Gezamenlijk trok de groep langs de terrassen om rozen, theezakjes en frisbee’s uit te delen aan de mensen die in de zon of schaduw een plekje hadden veroverd; en natuurlijk om de Tilburgers te overtuigen zeker PvdA te stemmen volgende week woensdag 9 juni tijdens de verkiezingen voor de Tweede Kamer.

Job Cohen: "Rookbeleid te ver doorgeslagen."

Job Cohen beweegt zich soepel tussen de tafeltjes door en heeft oor voor eenieder die hem aanspreekt. Met geduld en belangstelling hoort hij mensen aan en geeft hij antwoord op vragen. De vraag van een horeca-ondernemer die wil weten wat hij aan het rookbeleid gaat doen, beantwoordt Job Cohen met: “Het rookbeleid is veel te ver doorgeslagen en moet soepeler en socialer worden. Het kan niet de bedoeling zijn dat ondernemers hun bedrijf niet meer kunnen uitvoeren.”

Na een bevlogen speech van een kwartier op het Piusplein, waarbij hij ingaat op de koopkracht van middeninkomens, die bij de PvdA gegarandeerd zijn in tegenstelling tot de VVD en het CDA, en de zorg die bij de PvdA veel socialer zal zijn dan onder de hoede van rechtse partijen, stapt hij zwaaiend weer in de auto… op naar het volgende adres. Verder met de campagne en op naar de verkiezingen.

Aankomst PvdA lijsttrekker Job Cohen op korte  Heuvel
Aankomst PvdA lijsttrekker Job Cohen op Korte Heuvel
Mobiele versie afsluiten