woensdag 19 juni 2024

3 gedachten over “Deelnemer: “Klantvriendelijkheid is een leerdoel bij Sagènn”

 1. Dank je voor jouw reactie.
  Ik ben echt ontdaan! Jarenlang heb ik mijn kinderen in mijn eentje opgevoed, gestudeerd, stage gelopen, gewerkt en helaas een werkzoekende geworden!
  IK HEB HIER NIET OM GEVRAAGD!
  DOOR ALLE BEZUINIGINGEN VAN DEZE REGERING BEN IK EEN WERKZOEKENDE!

  Nu mag ik alleen nog onder mijn niveau werken! Met een KUTloontje en alle ergernissen vandien! Ga er niets op vooruit! Alleen veel ergernissen!
  Ik ben 60 jaar en nochthans word ik behandeld als een onnozele die niet wil werken. Ik werkte iedere dag als vrijwilliger, met veel plezier, maar is teneergeslagen want is niet relevant! Werk is belangrijker dan goeddoen voor de maatschappij!!

 2. Ik hoop voor ‘Henny’ dat ze met bovenstaand verhaal geen last gaat krijgen. Ze zullen snel genoeg uit kunnen vissen om wie het gaat, en haar akelig te grazen willen nemen. Dat is namelijk waar ze bang voor zijn: negatieve publiciteit (beter gezegd: dat de waarheid naar buiten komt).
  Het optreden van haar coach is mensonwaardig, maar inmiddels helaas niet erg uitzonderlijk. Bij Teleperformance halen de supervisors en andere leidinggevenden aan de lopende band dit soort trucs uit. Combineer dat met wegwerpcontracten en eruit gegooid worden na drie keer gebruikt te zijn, en het plaatje is rond.
  Nederland is een asociaal land geworden, met cowboys die alleen nog op de korte termijn kunnen denken. Ze noemen zich ondernemers, maar het zijn uitbuiters. Hoeveel verschillen ze eigenlijk nog van criminelen?

 3. Tja, ik ben zelf na 30 jaar werken ook in de bijstand belandt. Niet in Tilburg maar in Nieuwegein. Je hoort en leest overal hetzelfde laken en pak. Ik begrijp echt niet dat de mensen die daar werken, coaches enz enz.. de ogen niet uit hun kop schamen. Ik denk dat er een naamsverandering doorgevoerd moet worden, asociale dienst. Ik ben een nette burger die altijd heeft bijgedragen aan deze maatschappij en zelf de broek heeft opgehouden. Mijn ouders hebben hun leven keihard gewerkt, ik zelf en mijn familie. De Romas verderop hoeven geen stage plaatsen in te vullen hoor. Nu door de crisis, of door de hebzuchtige bestuurder, werkloos geworden, wat voortkomt door het beleid van overheid en grote hebzuchtige bedrijven, wordt ik behandeld als een crimineel. Ik ben er echt klaar mee, na 6 maanden nu in de bijstand vrees ik dat ook ik straks doorsla bij een volgende ondervragende manipulatieve achterbakse techniek. Dan maar mijn huis en uitkering kwijt, ik ga alle media opzoeken en neem alles op vanaf nu op het Gemeente huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *