donderdag 18 april 2024

4 gedachten over “Kleur

  1. Zo overbodig om dit gebied op te offeren! En dan spreken ze over 2800 banen in 2040. Maar voornamelijk laaggeschoolde arbeiders uit het buitenland. Waarvoor huisvesting gezorgd moet worden. En het is nog maar de vraag of het industrieterrein dan nog bestaat, gezien de technologie c.q. Robotisering. Ook blijkt dat bedrijven na een contract van maximaal 10 jaar weer verhuizen.
    En wat denk je van de A58 die nu al voor vele files en verkeersongevallen zorgt. De Bredaseweg is nu al een sluiproute waar dagelijks al verkeersopstoppingen zijn. Dit willen en kunnen we toch niet laten gebeuren! Dus over 10 jaar gebied naar de haaien en de bewoners zitten met de gebakken peren!

  2. Twee keer rechtsom is ook links zullen groenlinks en d66 verdedigen en schaamrood is tenslotte een herfstkleur!

  3. Helemaal mee eens. Wijkevoort is een project van een wethouder die zijn zin wilt hebben. Aan de ene kant schreeuwen dat iedereen beter moet doen voor het milieu en aan de andere kant voor eigen gewin een natuurgebied opofferen. Deze voormalige cpn-ers, want dat zijn ze hebben de welstaat en hun eigen zaken meer in het oog dan het algemeen belang. Zich verstoppen achter niet bestaande rapportages, manipulerende maar het doel is duidelijk voor deze heren en dames. Verbeter de wereld en begin bij jezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *