Site pictogram Tilburgers.nl

KNIT&KNOT viert haar eerste lustrum.

KNIT&KNOT, de gezellige Brei- en Haakdagen van het Zuiden, viert haar eerste lustrum. Deze vijfde editie van KNIT&KNOT vindt dit jaar plaats op vrijdag 6 tot en met zondag 8 april in de Koepelhal in Tilburg.

Knit & Knot viert het eerste lustrum extra door 31 maart 2018 net voor Pasen,  een groot hart met honderden bloemen op te hangen  aan een hekwerk van de spoorzone in Tilburg.

De organisatie meldt: “Bedankt für die Blumen, namens KNIT&KNOT.  Gemaakt door hakers en andere creatieve makers met een persoonlijke missie.  Wie gun jij nu een gratis boeket dat altijd mooi blijft?”

“KNIT&KNOT is voor iedereen. Liefhebbers van breien, haken, spinnen, borduren en vilten zijn van harte welkom. Een gezellige ontmoeting tussen ervaren en een hele nieuwe generatie creatievelingen. Shoppen en hamsteren bij de exposanten , inspiratie van designers en makers, aanschuiven bij bekende bloggers en specialisten, trends, demo’s en workshops.”

Op zaterdag is Bobbi Eden de bekende haakster aanwezig en signeert haar nieuwe boek: ‘Iedereen kan Haken’. Daarnaast zijn ook Breimoeder Judith, de bekendste Nederlandse mannelijke amigurumi haker DenDennis en Miriam de Speedknitter aanwezig.

 

Mobiele versie afsluiten