Site pictogram Tilburgers.nl

Ko de Laat: ‘Ach ja, ’t is overal wel wat’

Op 22 november presenteert de Tilburgse schrijver/dichter/performer Ko de Laat zijn negentiende dichtbundel, getiteld ‘Ach ja, ’t is overal wel wat’. Sinds 1991 brengt Ko elk jaar één dichtbundel uit. Voorzover hij na heeft kunnen gaan, is hij de enige in ons taalgebied die al zolang met een jaarlijkse frequentie een bundel uitbrengt. Een landelijk record dus.

De presentatie van zijn negentiende dichtbundel is voor Ko de Laat de kroon op een zeer succesvol jaar. Hij schreef teksten voor de Tilburgse Revue en het concert ‘Klinken op Tilburg’. Tevens schreef hij voor het tweede jaar op rij een winnende inzending voor de liedjeswedstrijd van het Amsterdams Kleinkunstfestival. Hij was veelvuldig op TV te zien bij de LOTT, vooral in het programma Kermis TV. Daarnaast werd hij op het Drentse Open Dicht Festival te Schoonoord uitgeroepen tot festivaldichter.
logo-paradoxDe presentatie vindt plaats in Paradox (Telegraafstraat 62), aanvang 15.00 uur (zaal open vanaf 14.00 uur). De entree is gratis.

Mobiele versie afsluiten