Site pictogram Tilburgers.nl

Kunstenaars en designers gezocht voor ontwerp van BOV-Trofee

Op donderdag 7 november 2019 organiseert de Junior Kamer Hart van Brabant voor de twintigste keer de BOV-trofee. BOV staat voor Beste Ondernemers Visie.

Zoals de naam al zegt, wordt gezocht naar de beste ondernemer van de regio Hart van Brabant. Omdat er vele soorten ondernemers, bedrijven en branches zijn, is er een jaarlijkse toetsing daarvan binnen een bepaald thema. Dit jaar vindt de  BOV-Trofee uitreiking binnen de kaders van het thema ‘Een toekomst met historie’ plaats.

De organisatie van BOV-trofee vraagt: “Voor de extra speciale goudomrande twintigste editie van de BOV-Trofee zijn wij op zoek naar kunstenaars en designers die invulling willen geven aan de felbegeerde Trofee. Op donderdag 7 november is de ontworpen award één van de hoofdrolspelers tijdens de uitreiking van de BOV-Trofee in Theaters Tilburg.”

“Ben jij een kunstenaar of designer die de uitdaging aan durft te gaan om de trofee (1e, 2e en 3e prijs), binnen het thema ‘Een Toekomst met Historie’ te realiseren? Meld je dan nu aan per e-mail: info@bov-trofee.nl.”

Aanmelden kan tot en met 1 september 2019 met een schets en een korte uitleg.  Er is een budget beschikbaar om het uiteindelijk gekozen ontwerp te realiseren.

Mobiele versie afsluiten