donderdag 23 mei 2024

1 gedachte over “La Poubelle breidt haar wagenpark uit

  1. Ik blijf maar schrijven hopende dat iemand het fatsoen heeft om een tilburgse inwoner serieus te nemen want er wordt door de gemeente tilburg niets ondernomen om te kijken of het wel klopt wat ik beweer (misschien zouden de instanties hun werk wat beter moeten doen ) dus de zaak eens goed controleren en niet afgaan op wat er op papier word gezet hier nog even wat dingen op een rijtje.als dit nog niet genoeg is ik heb nog veel meer.
    afspraak was dat Theo van der Bruggen als kwartiermaker de zaak bij LP zou voorbereiden voor de overname door Diamant. Vervolgens zou LP onder de paraplu van Diamant vallen (Ik zou ook graag willen weten in hoeverre de taken van Diamant op toepassing zijn bij LP. En hoe het sociale en financiele wettelijk geregeld is) En daarna zou LP bestuurd worden door de direceur van diamant.Ik vraag mij af wat de functie van Theo van der Bruggen is en wie zijn salaris betaald. LP of diamant ook wordt door Heer Van Der Bruggen beweerd dat LP geen geld heeft om de I&ders in vaste dienst te nemen.maar ik weet dat de winkel van lp bijna een omzet heeft van plus minus 1miljoen Euro. dus leg mij eens uit waarom dat lp inmiddels 2 reguliere een vast contract heeft aangeboden. Terwijl ik mezelf heb aangeboden om voor het minimum salaris te komen werken. Ik dacht dat het de bedoeling was om i&ders door te laten stromen naar reguliere arbeid ‘per slot van rekening werk ik er al 13jaar dus ervaring genoeg Er werken ook nog 5 reguliere die in dienst zijn bij de diamant. Waarom moesten er toen 7 mensen weg bij lp (die wel een bedrag van 630,000 Euro meenamen,daarvan hadden heel wat i&ders kunnen blijven werken) zo zijn er nog veel meer dingen die niet kloppen bijv de grond van lp als dat word verkocht kan van dat geld ex i&ders aangenomen worden ik spreek hier over ongeveer een miljoeneuro dat zijn toch wel enkele banen dan de bewering van theo van der bruggen dat ze iets anders terug moeten kopen is te zot voor woorden welke stichting heeft een eigen gebouw (betaald van de belasting centen van de inwoners van tilburg (dus u en ik )ik denk dat de zaak eens goed doorgelicht moet worden om de zaak boven water te krijgen.want deze overname heeft n luchtje.
    Jack van laarhoven nu werkeloos thuis want niemand wil mij hebben dua diamant groep schrijf maar niet in jullie brochure dat je een werkbedrijf bent voor mensen met een afstand tot de arbeids markt.daar heb ik nog niets van gemerkt .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *