Site pictogram Tilburgers.nl

Laatste open dag Muziekcentrum Rewind in de Reeshof

In de Reeshof in Tilburg kun je zondag 26 maart 2017 tussen 12.00 en 17.00 uur weer volop gratis genieten van live muziek tijdens de derde en laatste open dag van Muzikantenvereniging Rewind. Op het podium staan achtereenvolgens Kingsvision (progrock), rockcoverband IZZID en Meat Love (Nederlands enige Meat Loaf tribute act).

Verder is er in het penthouse van het Reeshof Business Centrum (Bijsterveldenlaan 5) natuurlijk ook weer plaats voor opkomend talent op het Open Podium en kun je een gratis proefles volgen op je favoriete instrument. Teun Dolman verzorgt een spetterende drumclinic en om de middag helemaal compleet te maken trakteert Dwight Goedhart van Reeshof Diner alle bezoekers op een heerlijk hapje of soepje.

Met deze derde editie sluit Muzikantenvereniging Rewind een aantal succesvolle open dagen af. De initiatiefnemers hebben duidelijk aan kunnen tonen dat een muziekcentrum een aanwinst voor de Reeshof zou zijn. Op de vorige open dag werd de oprichting van een muzikantenvereniging aangekondigd en diezelfde middag schreven zich al bijna honderd bezoekers als lid in. Ook hebben zich weer vrijwilligers gemeld en hebben sympathisanten instrumenten en apparatuur gedoneerd.

Muzikantenvereniging Rewind  zou graag starten in het Reeshof Business Centrum en hoopt na de verkoop van het pand met de nieuwe eigenaar of beheerder aan tafel te gaan om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Mocht het muziekcentrum daar geen permanent onderdak vinden, dan willen de initiatiefnemers de hulp van de gemeente vragen bij het zoeken naar een dak boven het hoofd van vele muzikanten en muziekliefhebbers in de Reeshof.

Muziekcentrum Rewind heeft plannen voor oefenruimtes, muzieklessen en een ontmoetingsruimte voor muzikanten en muziekliefhebbers (het ‘clubhouse’). Ook is er volop info over alles wat er op, naast, rond en achter een podium moet gebeuren.

Mobiele versie afsluiten