Site pictogram Tilburgers.nl

Little Joy: Een dag geluk voor kinderen in armoede

little joyDe Stichting Little Joy is in oktober 2013 opgericht om kinderen tot en met 16 jaar, die in armoede leven wat geluk te bezorgen op verjaardagen, feestdagen en op andere bijzondere momenten. Ondanks het prille bestaan van Little Joy heeft de stichting al voor succes gezorgd. In december heeft Little Joy met Sinterklaas zakken vol met gedoneerd speelgoed kunnen schenken aan kinderen in armoede.

De armoede in Tilburg en omstreken is neemt volgens de initiatiefnemers van Little Joy toe en kinderen zijn daar vaak de dupe van. “Ouders hebben geen geld voor cadeaus en kleding. Niet alleen met de feestdagen zorgt de stichting ervoor dat deze kinderen een kadootje krijgen. Maar juist ook met de verjaardagen krijgen de kinderen een Little Joy box. In deze box zitten slingers, ballonnen, uitdeel zakjes chips, snoepzakjes, een kadootje, en een taart. Inmiddels hebben we 40 kinderen in ons bestand.

Wie een kind wil aanmelden voor Little Joy kan dat doen via de website: www.stichtinglittlejoy.nl. Daarnaast heeft de stichting ook een Facebook-pagina: www.facebook.com/Stg.LittleJoy.

Omdat de stichting net is opgestart zijn de bestuursleden en vrijwilligers nog opzoek naar sponsoren die hen willen helpen om deze kinderen op de verjaardagen en feestdagen en op bijzondere momenten iets bijzonders te kunnen geven. Daarnaast zijn zij zelf ook druk met het verzamelen van inkomsten, door middel van deelname aan rommelmarkten, maar ook door zelf een rommelmarkt te organiseren.

Op zaterdag 26 april, Koningsdag, is Little Joy te vinden op de rommelmarkt aan de Korvelseweg, de Koningsmarkt. Daar zijn niet alleen spullen te koop, maar ook staan zij klaar met informatie.

Op 11 mei organiseert de Stichting Little joy een Rommelmarkt in het Kromhoutpark, hoek Korenbloemstraat / Ruysdaelstraat. Hiervoor zijn nog verschillende kramen en grondplaatsen te huur.

€ 25.00 voor een kraam
€ 45 voor 2 kramen
€ 60.00 3 kramen

Voor meer informatie en aanmelden kunt u een mail sturen naar rommelmarktkromhout@live.nl

Mobiele versie afsluiten