Site pictogram Tilburgers.nl

Makkelijk met de taxi naar Eindhoven Airport

Advertorial

Eindhoven Airport groeit sterk. In het tweede kwartaal van 2018 vlogen 1,7 miljoen passagiers via Eindhoven, acht procent meer dan een jaar eerder. Niet gek is het dan ook dat steeds meer Tilburgers via Eindhoven Airport weten te vinden voor een vakantie, stedentrip of werkreis. En om naar het vliegveld te komen nemen steeds meer Tilburgers de taxi.

Vier belangrijke redenen om met de taxi naar Eindhoven Airport te reizen

1. Het gemak
De taxi komt je thuis ophalen en brengt je tot de ingang van Eindhoven Airport. Hoe gemakkelijk wil je het hebben? Uiteraard word je ook geholpen met het in-en uitladen van de koffers. Daarbij komt ook nog eens dat je geen (dure) parkeerplaats hoeft te zoeken voor de auto, die tijdens je afwezigheid dus gewoon voor je huis staat en gebruikt kan worden door andere gezinsleden.

2. Niet afhankelijk van OV
Ook scheelt het stress bij storingen of andere vertragingen bij het Openbaar Vervoer. Waar je in de bus en trein gebonden bent aan een traject en helemaal vast kan komen te zitten, kan een taxichauffeur bij eventuele files uitwijken en een snellere route pakken. De taxi’s zijn uitgerust met navigatie die de snelste route zoekt.

3. Comfort en mogelijkheden
Wil je iets luxer reizen? Of heb je andere speciale wensen? Met de taxi is er veel mogelijk. Zo kun je zelf het model auto kiezen, bijvoorbeeld een sedan of een busjes. Maar kun je ook zelf aangeven hoeveel bagage je meeneemt of er bijvoorbeeld een kinderzitje mee moet. Misschien ook box om je ski’s mee te nemen?

4. Makkelijk reizen met andere gezelschappen
Vlieg je met een gezelschap met vrienden, familie en collega’s? Dan kan je ook aangeven langs welke adressen de taxi moet rijden om iedereen op te halen. Ideaal ook om de kosten van de taxi te delen.

Zelf ook een taxi regelen naar Eindhoven Airport?
Dit kan bijvoorbeeld via Taxi2Aiport (ruim 15 jaar ervaring met taxiritten naar het vliegveld). Via de pagina: Taxi naar Eindhoven Airport kun je makkelijk een taxirit inplannen. Liever bellen? Dat kan via: 088-3188331.

Mobiele versie afsluiten