Site pictogram Tilburgers.nl

Martijn Neggers presenteert nieuwe dichtbundel

Ontwerp is van Elize van der LindenOp 25 november 2010 om 19:00 uur wordt het eerste exemplaar van de dichtbundel ‘Tegen de Draad’ van Martijn Neggers door zijn uitgever Lipari gepresenteerd bij Selexyz Gianotten in de Emmapassage in Tilburg. Aanvang 19.00 uur. Martijn Neggers zal voorlezen uit zijn werk, onder akoestische begeleiding van ‘Vooralsnog Live’, waarmee Martijn regelmatig optreedt in kleine theaters. Aansluitend zal hij aangekochte bundels signeren.

Martijn Neggers is – in chronologische volgorde – beroepstwijfelaar, podiumdichter, toneelschrijver en een groot voorstander van volkorenbrood.  Gewapend met gedichten over meisjes, dinosaurussen, koffie en bergen andere gedichten trekt hij er met ‘Vooralsnog Live’ eropuit om poëzie te laten stranden op plekken waar hij vindt dat het thuishoort; in de donkere hoeken van cafes, circustenten en zo klein mogelijke theaters. ‘Tegen de draad’ is zijn derde dichtbundel.

Uitgeverij Lipari B.V. is een uitgeverij voor poëzie en ideeën uit Vleuten. Voor elke omslag wordt een jonge onbekende kunstenaar gevraagd een kunstwerk te maken voor de dichtbundel. Op basis van de inhoud. Voor ‘Tegen de Draad’ heeft Elize van der Linden uit Deventer het kunstwerk gemaakt.

Mobiele versie afsluiten