donderdag 18 april 2024

3 gedachten over “Met dank aan Boer Koekoek

  1. Lang geleden is het dat ikvoor het eerst mocht stemmen, ik had totaal geen kennis van de politiek . .om het stemmen een beetje leuk te maken zocht op de lange lijst met kandidaten, naar een partij meteen aantrekkelijke naam. Ik was verrast dat er een Boeren partij bij stond. Boeren Politiek,voor mijn gevoel zou daar vast niemand op stemmen .een boer heeft toch maar alleen verstand van koeien en varkens ! Mijn stem ging dus daar heen, en toen ik de naam Koekoek zag staan,vond ik het echt leuk worden. Het stemmen vas voor mij gewoon een spelletje…….Maar wat ongelooflijk,het leek toen voor mij wel een droom , ik had op de winnaargestemd!!! , En nu kom ik naar jaren hier Koekoek. Weer tegen. . Op de Tilburgse site. ,mijn geboorte plaats. Ik word er weer gewoon vrolijk van..

  2. EN daarna werd het hoorbaar DOODstiller in het Tilburgse ; men hoorde de takken van de Bomen knisperen en de eerste Lente vogels tsjirpen ; als men tenminste Vroeg op wilde Staan ….. IEDER Vogel zingt zijn lied …… Naar buiten …….

  3. Toch nog een KOEKOEK << gehalte vlak voor het Referendum op 21 maart as.

    Dat is MOOI voor leden van de voormalige Land bouwers Partij en de van daaruit ontstane COOPERATIEVE RABO bank .

    vandaag even langs HUSON bay fietsroute bij PLUS neergedaald ; er stonden daar 3 = drie standjes verpakkingszooi met Energy zooi gratis weg te geven // Met roltrap op BG stond SP op eerbiedwaardige afstand hun Folders kwijt te geraken . Ik mompelde ; beter beneden de BRON van AFVAL model daar aan te pakken . Dat begrepen ZE < niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *