Site pictogram Tilburgers.nl

Met korting parkeren in parkeergarages centrum

parkerenBezoekers aan het centrum van Tilburg kunnen op dinsdag 11 en woensdag 12 maart tussen 10.00 en 13.00 uur kortingskaartjes krijgen voor het parkeren. De korting geldt voor de parkeergarages 013-Tivoli, Pieter Vreedeplein, Emmapassage, Koningsplein en parkeergarage Schouwburg. Een promotieteam deelt in de winkelstraten de kortingskaartjes uit voor een uur gratis parkeren.

De kaartjes zijn 1,90 euro waard bij 013-Tivoli en Pieter Vreedeplein, of 1,70 euro in de andere parkeergarages. De promotiemedewerkers zijn te vinden in de omgeving van de Heuvelstraat, de Katterug en rond het Pieter Vreedeplein en de Heuvel. Met deze eenmalige actie wil de gemeente meer bezoekers naar de binnenstad trekken op momenten dat het minder druk is. Voor de actie geldt: op is op!

Hoe werkt het?
Parkeerders doen bij het betalen eerst het kortingskaartje in betaalautomaat en daarna pas het kaartje dat zij gekregen hebben bij het inrijden. De korting wordt verrekend en het overgebleven bedrag kan gepind of contant betaald worden.

Mobiele versie afsluiten