woensdag 17 juli 2024

4 gedachten over “MOB-terrein Tilburg Noord: evenementen of Wasteworld

 1. SVP moet ik me daarmee bezighouden ; marginale in de MARGE terwijl ik en anderen die kunnen ZIEN dat er al LANG geen Verschil bestaat tussen Rechts en Linkx en zeker niet in TILBUGIUS anno 648 zogenaamd gesticht …….
  NB kunt U nog het begrip ADOLF herkennen ; het kijkt namelijk nog feller om de HOEK nietwaar Zwarte of een andersoort Piet is er niets by ook niet voor 3 weken zeer binnenkort Enne ACH ja zo gaan de scheepjes voorbij ……

 2. En tilburgers.nl vergeten Jullie niet iets? Het Groeilokaal gestart als burgerinitiatief in 2013 ontving op vrijdag 17 februari 2017 de oorkonde ‘Groen bedrijf van de maand’ uit handen van Gedeputeerde Johan van den Hout (Natuur, Water en Milieu).

  Jullie schreven daar nog over in 2017

  https://www.tilburgers.nl/het-groeilokaal-is-het-groen-bed

  Het Groeilokaal, gehuisvest in een voormalige mobilisatiecomplex aan de IJpelareweg in Tilburg-noord, is in enkele jaren veranderd in een ontmoetingsplaats voor kinderen en volwassenen, waar thema’s als natuur en duurzaamheid centraal staan. Een school zonder muren. Een organisch kunstwerk. Een land-art project voor natuurbeleving en kunsteducatie.

  Wat is daarmee gebeurt, waar zij die opeens gebleven?

 3. Even een correctie: de Tilburgers stemden niet massaal tegen het plan. Er was een kleine meerderheid van iets meer dan 50% die tegen het plan stemden, bijna 50% was voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *