Site pictogram Tilburgers.nl

Motto carnaval 2019: ‘Ongelooge waor, 55 jaor!?’

De onthulling tijdens Et Sebiet Foto: Instagram Kruikenstad

Met het motto ‘‘Ongelooge waor, 55 jaor!?’ gaat Tilburg (en Kruikenstad) het 55e jaar van openbaar carnaval in.

Tijdens Et Sebiet, de traditionele afsluiting van carnaval op dinsdagavond 13 februari 2018, heeft Prins Etienne d’n Irste het motto voor het nieuwe carnavalsjaar bekend gemaakt. De bekendmaking betekende voor veel carnavalsvierders ook dat de creatieve voorbereiding van het nieuwe jaar weer begint.

Kruikenstad.nl heeft het volgende te melden hierover: “Het is echt waar: we vieren al 55 jaar openbaar carnaval in Kruikenstad! Of moeten we zeggen pás 55 jaar? Want carnaval in Kruikenstad is nog volop in ontwikkeling. En dat doen we samen met alle Kruiken en Kruikinnen.”

Bij het carnavalsmotto hoort een  stadsembleem dat Kruiken en Kruikinnen gedurende het carnavalsseizoen met trots gaan dragen. 2019 is een extra speciaal jaar, want Tilburg  viert dan 55 jaar openbaar carnaval in Kruikenstad

De volgende prijsvraag is door Kruikenstad.nl uitgeschreven:  “Jij hebt de kans om het embleem van Kruikenstad te ontwerpen. Geef jij carnaval in Kruikenstad tijdens het jubileumjaar vorm?”

“Ben jij creatief, heb je een groen-oranje hart en wil jij aan de slag om het nieuwe motto visueel uit te dragen? Dan daagt Carnavalsstichting Tilburg je uit om deel te nemen aan de officiële ontwerpwedstrijd.”

Waar moet het nieuwe embleem aan voldoen?
– Formaat ontwerpvak: 10 cm x 8 cm met afgeronde hoeken
– Plat/vlak ontwerp zonder verhogende elementen
– Letterlijke vermelding van: Kruikenstad 2019
– Letterlijke vermelding van: Ongelooge waor, 55 jaor!?
– Draagbaar aan groen-oranje koord
– Visualisatie van het motto

Doe mee en stuur jouw ontwerp van het stadsembleem carnaval 2019 naar protocol@kruikenstad.nl

Motto carnaval 2019: ‘Ongelooge waor, 55 jaor!?’

Mobiele versie afsluiten