Site pictogram Tilburgers.nl

Mundial Airport wordt toegevoegd aan het Festival Mundial programma

festivalmundialtilburgMundial Airport is een inhoudelijke talkshow waarbij tafelgesprekken plaatsvinden gericht op actuele, lokale, internationale thema’s binnen Internationale Samenwerking en cultuur. De avond van Mundial Airport start in een DWDD setting onder leiding van piloot Hans Rube die twee of drie gasten het stuur in handen geeft om het publiek mee te nemen op zijn of haar route naar een toekomstige internationale wereld. Centraal staat de vraag welke rol Tilburg daarin kan en moet spelen. Elke Mundial Airport avond wordt afgesloten met optredens van Tilburgs intercultureel muziektalenten. De meest talentvolle artiest, aldus de jury, treedt op 28 juni op tijdens Festival Mundial. Kortom, Mundial Airport is een internationale ontmoetingsplek voor intercultureel talent gekoppeld aan een inhoudelijk programma.

09-18-2013-Hans-Rube
Piloot Hans Rube

Inmiddels hebben er al twee succesvolle Mundial Airport debatavonden plaatsgevonden op 10 april en 15 mei.  De volgende Mundial Airport is op 5 juni met als thema Versterken van internationale, economische samenwerkingsverbanden in het kader van cultuur’. Met als kern vraag: ‘Doet Tilburg genoeg aan internationale betrekkingen?’ Hier gaan de gasten Jan Melis, Anja Sparidaans en Walter Franz samen met gespreksleider en piloot Hans Rube deze avond over in debat.

Op 28 & 29 juni tijdens Festival Mundial verwelkomt Mundial Airport onder andere Lillianne Ploumen (minister van en Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) en Hans van den Heuvel (Landbouwkundig adviseur ambassade Ethiopië).  Met twee keer drie sessies tijdens de festivaldagen van Festival Mundial voegt de organisatie deze nieuwe en inhoudelijke discipline aan het programma toe.

Gate: De Club Smederij (zij-ingang van hal 84) in de Tilburgse Spoorzone. Vertrektijd van de gratis toegankelijke Mundial Airport debatavond op 5 juni is 20.00 uur, inchecken vanaf 19.30 uur.

Mobiele versie afsluiten