vrijdag 14 juni 2024

1 gedachte over “NachtburgeMEEster of NachtburgeNEEster?

 1. VERKLARING.
  TILBURG WIL GEEN NACHTBURGEMEESTER!
  VERKIEZINGEN AFGELAST!

  Zoals wij als zittende NachtburgeNeesters al verschillende keren hebben aangetoond zit Tilburg niet op een nieuwe Nachtburgemeester te wachten. In een poll van het Brabants Dagblad, die werd gehouden in mei 2018, gaf 92% van de 1226 kiezers aan geen behoefte te hebben aan een Nachtburgemeester in Tilburg. In een reactie gaf organisator en voormalig Nachtburgemeester Zeus Hoenderop aan deze poll niet serieus te nemen.
  Ook geeft ons uitgeschreven referendum aan dat niemand hierop zit te wachten.
  http://www.rifferendum.nl
  De uitgeschreven verkiezing is een farce. De door hen zelf verzonnen regels nemen zij zelf niet zo serieus. Na de kandidaatstelling van
  Cor van Puyenbroekhoven zou het verkiezings filmpje op het kanaal van Omroep Tilburg worden geplaatst, dit moet tot op de dag van vandaag nog gebeuren. Dit lijkt op een boycot.
  Frappant is wel dat het filmpje bijna honderd keer meer bekeken is dan het filmpje van de tegenkandidaat zonder dat het geplaatst is.
  (zie reacties)
  Verder heeft er helemaal geen contact meer plaatsgevonden over hoe en wat.

  VERKLARING.

  Als nog steeds zittende nachtburgeNeesters claimen wij het recht om de door Zeus Hoenderop geïnitieerde verkiezing af te gelasten. Gebrek aan kandidaatstelling en respons maken één ding duidelijk: TILBURG WIL GEEN NACHTBURGEMEESTER. Het bewijs daarvoor leveren wij nog één keer, door via referendum de poppen Cor van Puyenbroekhoven en Ferry van de Zaande aan te wijzen als nachtburgeneesters voor de eeuwigheid. Brengt allen uw stem voor eens en voor altijd uit op http://www.rifferendum.nl

  Wij als zittende NachtburgeNEEsters eisen een open debat over de wenselijkheid van een Nachtburgemeester in en voor Tilburg.
  Mocht het dan nodig zijn kunnen er alsnog verkiezingen plaatsvinden.

  De NachtburgeNeesters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *