vrijdag 14 juni 2024

1 gedachte over “Nationale natuurwerkdag en grote schoonmaak in Moerenburg

  1. normaal doe ik elk jaar mee aan de grote schoonmaak in moerenburg met de bedrijfswagen van de diamant maar heelaas dit jaar niet van wegen een zware griep ook heb ik dagelijks moerenburg bij gehouden maar door de bezuiniginge van de gemeente tilburg kom ik nog maar zelden in mijn gebied dat heeft mij zwaar getroffen de vrijheid de vrienden en de natuur ben ik kwijt nu vandaag 7 november zal mijn goede colega ton.verhoeven met iemand anders van de diamant door moerenburg rijden om het vuil dat een ander heeft gestort op ruimen
    op dinsdag 15 mei 2007 kwam ik in de krant te staan met de woorden erwin lejeune begint iedere maandag met ’n wietronde en ook had ik gezegt
    ze zullen me er uit moeten slaan want de moerenburg is mijn gebied
    en dat heeft nu de gemeente tilburg gedaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *