Site pictogram Tilburgers.nl

Nieuwe dienstregeling en perronindeling busvervoer in Tilburg

Met ingang van zondag 10 december 2017 komt er in Brabant een nieuwe dienstregeling voor het busvervoer. In de hele regio wijzigen er aankomst- en vertrektijden. Ook zijn er routewijzigingen, aangepaste rijtijden en worden er meer aansluitingen gerealiseerd. In de spitsuren komen er ritten bij en met name in de daluren vervallen er enkele ritten.

In Tilburg wordt het busstation bij het Centraal Station voor de duur van één jaar verplaatst naar de noordzijde van het spoor. Door deze tijdelijke verplaatsing wijzigt de perronindeling en opstaphaltes. Doordat de bussen via de Burgemeester Brokxlaan naar het tijdelijke busstation rijden, vervallen alle haltes op de Spoorlaan.

De stadsdienst in Tilburg blijft qua lijnennet grotendeels ongewijzigd. Wel wijzigen de vertrektijden door de verplaatsing van het busstation. Alleen Lijn 1 ETZ Elisabeth – Centraal Station – Noord kent een grotere wijziging: Op werkdagen tussen 9.00 en 14.00 uur krijgt een kwartierdienst in plaats van een 10-minutendienst.


Lijnennetkaart stadsdienst Tilburg

Dienstregeling Tilburg 2018 (na 10 december 2017)

Mobiele versie afsluiten