Site pictogram Tilburgers.nl

7 juli: Nieuwe films in de Tilburgse bioscopen

Harry Potter and the Deathly Hollows

Voorpremière, deze week alléén op woensdag 13 juli. Het allerlaatste deel van de reeks gaat draaien in Pathé en Euroscoop. Regie: David Yates, met Ralph Fiennes (Lord Voldemort), Michael Gambon (Professor Albus Dumbledore), Alan Rickman (Professor Severus Snape), Daniel Radcliffe (Harry Potter), Rupert Grint (Ron Weasley), Emma Watson (Hermione Granger), Evanna Lynch (Luna Lovegood), Domhnall Gleeson (Bill Weasley), Clémence Poésy (Fleur Delacour).

Bridesmaids

Een komedie van Paul Feig, met in de belangrijkste rollen: Kristen Wiig, Rose Byrne, Wendi McLendon-Covey, Melissa McCarthy en Maya Rudolph. Het leven van Annie is een puinhoop: ze gelooft niet meer in de liefde en is altijd blut. Wanneer ze door haar beste vriendin Lilian als getuige op haar bruiloft wordt gevraagd, besluit ze Lilian en de hele groep bruidsmeiden mee te nemen op een wilde trip met het huwelijk als eindstation. Te zien in Euroscoop en Pathé.

Blitz

Een film voor bezoekers van 16 jaar en ouder over een moordenaar die het voorzien heeft op politieagenten. van Elliott Lester met onder meer Jason Statham, Paddy Considine, Aidan Gillen, Zawe Ashton en David Morrissey. Tom Brant gaat samen met politieagent Nash achter de moordenaar aan, die zichzelf Blitz noemt. Deze maniak deelt alle gruwelijke details van de moorden met misdaadverslaggever Harold Dunlop, die hierdoor elke primeur over de zaak binnenhaalt. Te zien bij Pathé en Euroscoop.

Pina

Een documentaire van Wim Wenders over de aangrijpende en unieke danskunst van de legendarische Duitse choreografe en danseres Pina Bausch, die overleed in de zomer van 2009. Ze veranderde de taal van de dans met haar multimediale creaties waarbij de emoties van de kijker aangesproken werden. De film neemt je mee op het podium van het legendarische ensemble van het Tanztheater Wuppertal Pina Bausch en ook buiten het theater, door de stad en het industriële gebied van Wuppertal, de plek waar Pina meer dan 35 jaar haar creatieve leven leidde. Met Regina Advento, Malou Airaudo, Ruth Amarante, Jorge Puerta en natuurlijk Pina Bausch. Deze docu gaat draaien in Pathé.

Welcome to the Rileys

Drama van Jake Scott met James Gandolfini, Kristen Stewart, Melissa Leo, Joe Chrest, Ally Sheedy, Tiffany Coty, Eisa Davis, Lance E. Nichols, Peggy Walton-Walker, Sharon Landry, Kathy Lamkin, Kerry Cahill, Ken Hixon, Elliott Grey en David Jensen. Jaren na het plotselinge overlijden van hun tienerdochter gaan Lois en Doug Riley nog steeds verdoofd door het leven. Zij heeft zichzelf van de buitenwereld geïsoleerd door geen stap meer buiten de deur te zetten. Hij probeert passie en liefde in een affaire te vinden. Wanneer zijn minnares onverwacht komt te overlijden vlucht Doug met nog meer hartzeer op zakenreis naar New Orleans, waar hij de 16-jarige stripper Mallory ontmoet. Hij besluit in New Orleans te blijven en zoekt redding bij Mallory door zich over haar te ontfermen. Lois beseft dat dit haar laatste kans is om haar huwelijk te redden en het onvermijdelijke moment om het heft in eigen handen te nemen, is aangebroken. Deze film draait in Cinecitta.

Mobiele versie afsluiten