Site pictogram Tilburgers.nl

Nieuwe Hall of Fame Next enthousiast ontvangen

Marieke Moorman opent Hall of Fame Next
Marieke Moorman opent Hall of Fame Next

Jarenlang is erover gesproken en er was heel wat weerstand in politiek Tilburg te overwinnen: de verhuizing van de Hall of Fame naar de Spoorzone. Als ‘pioniers’ in een nieuw stuk Tilburg, dat nooit eerder door anderen dan de NS-werkplaatsen is gebruikt. Zelfs op het laatste moment, in oktober van dit jaar, werd de verhuizing nog eens met zes weken vertraagd doordat het vertrekkende NedTrain iets meer tijd nodig had.

De skatebaan ligt er nog niet, maar dat is geen belemmering

Woensdagavond 14 december opende de ‘Hall of Fame Next’ in de Spoorzone haar deuren en was iedereen welkom. Zeker 300 mensen zijn komen kijken en overal klonk enthousiasme over de ruimte, de indeling en de mogelijkheden. Een verhoogd café-gedeelte met bar, een zaal voor optredens – geheel geluidsdicht -, repetitieruimtes, een enorme zaal waar de skatebaan nog moet worden opgebouwd maar waar al meteen volop werd gestunt, een flinke binnentuin, nog twee flinke hallen die veel mogelijkheden bieden en dan nog een gedeelte waar zeker een tiental organisaties kantoor kunnen gaan houden.

De opening werd verricht door wethouder Marieke Moorman en coördinator Cees Thomassen met het inschroeven van de ‘eerste schroef’ voor de nieuwe skatebaan die de grootste indoor-baan van Europa gaat worden.  Meer foto’s zijn te vinden op de Facebook-pagina van Tilburgers.

Mobiele versie afsluiten