Site pictogram Tilburgers.nl

Nieuwe naam voor twee parkeergarages

betaald parkeren
Foto: Park-line.nl

De namen van twee parkeergarages worden veranderd. Parkeergarage Louis Bouwmeesterplein wordt parkeergarage Schouwburg. En parkeergarage Tivoli heet vanaf volgende maand parkeergarage 013 – Tivoli.
Daarnaast start de gemeente Tilburg s maandag 18 februari met het vervangen van het zogenoemde parkeerroute informatie-systeem. Via nieuwe bebording worden bezoekers van het centrum naar de dichtstbijzijnde parkeergarage verwezen. Het huidige systeem moet vanwege ouderdom vervangen worden. Bovendien zijn door de aanleg van de Cityring ook de aanrijdroutes naar de parkeergarages veranderd.
Wethouder Roel Lauwerier licht toe: “Het nieuwe systeem is duidelijker en klantvriendelijker. Via de nieuwe borden is namelijk ook te zien hoeveel
beschikbare parkeerplaatsen er nog in de verschillende garages zijn. Ook is het mogelijk om filemeldingen en evenementinformatie te geven via de displays, We passen daarom ook de namen van twee parkeergarages aan, zodat veel duidelijker is waar de parkeergarages in de stad gelegen zijn.”

In de week van maandag 18 maart wordt het nieuwe systeem in gebruik genomen.

Mobiele versie afsluiten