Site pictogram Tilburgers.nl

Nieuwe Stadswinkel Reeshof opent 6 juli

De Stadswinkel Reeshof komt aan het nieuwe stadsplein Forum. Bezoekers kunnen van maandag tot en met vrijdag op afspraak langskomen tussen 9:00 en 18:00 uur. Op 3 juli is het open huis in de Stadswinkel tussen 15:00 en 16:30 uur. Om 16:00 uur zijn alle kinderen met versierde fietsen welkom om het nieuwe fietspad in gebruik te nemen. Zij maken daarbij kans op een prijs voor de mooiste fiets.

Een afspraak maken kan via de website van de gemeente Tilburg of door te bellen naar 14 013. Wie zonder afspraak langskomt, kan bij de doe-het-zelfbalie kijken wanneer een afspraak gepland kan worden (soms zelfs nog dezelfde dag) of direct een product aanvragen. Het blijft mogelijk om veel gemeentelijke producten en diensten thuis via internet te regelen.

Tilburgers kunnen in de nieuwe stadswinkels onder meer een rijbewijs en reisdocument (paspoort, identiteitskaart) aanvragen en ophalen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een ‘bewijs van in leven zijn’ aan te vragen. Aangifte doen van de geboorte van een kind en (ongeboren) kinderen erkennen, kan eveneens.

Wethouder Dienstverlening Erik de Ridder: “De opening van deze Stadswinkel is fijn voor tienduizenden mensen in het westen van onze stad. De Stadswinkel is ruim opgezet en oogt modern, open en klantvriendelijk.”

Mobiele versie afsluiten