Site pictogram Tilburgers.nl

Nieuwe Talkshow: De Tafel van Martinus.

De Tafel van Martinus is de nieuwe talkshow van de  Universiteit van Tilburg. Volgens de organisatie:   “Wie  nieuwsgierig is naar de laatste, de spannendste of de meest urgente wetenschap afkomstig van de Tilburgse universiteitscampus kijkt naar deze gloednieuwe talkshow over wetenschappelijk onderzoek.”

De Tafel van Martinus is op dinsdag 23 februari van 16:00 – 17:15 uur te bekijken via een speciale livestram. Het adres is hier te vinden

De gasten zijn dan op die dinsdagmiddag :

 

De Tafel van Martinus is dé talkshow over het wetenschappelijk onderzoek van Tilburg University. De laatste, de spannendste en de meest urgente kennis afkomstig van de universiteitscampus krijg je hier te horen. Wetenschappers schuiven aan voor een interview, geven een mini-college of laten zich scherp uit in een column. Tussendoor gaat eene speciale verslaggever op zoek naar de impact van wetenschap in de samenleving. Elke editie vindt weer op een andere locatie in Tilburg plaats en is terug te kijken via de website van de universiteit.

De Tafel van Martinus refereert aan Martinus Cobbenhagen (1893-1954), grondlegger van Tilburg University. Centraal in zijn idee van een universiteit staan het begrijpen van én het bijdragen aan de maatschappij.

Mobiele versie afsluiten