Site pictogram Tilburgers.nl

Nieuwe zilveren paleispenning voor topman van Fuji

vlnr: Erik de Ridder(wethouder economische zaken), Shigetaka Komori, burgemeester Peter Noordanus.Foto: PVE/John Schouten

Shigetaka Komori, de president van FujiFilm Holdings heeft gisteren de Zilveren Paleispenning ontvangen uit handen van Burgemeester Peter Noordanus. De Paleispenning reikt het college van burgemeester en wethouders uit aan personen, die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de gemeente Tilburg.

De nieuwe Tilburgse onderscheiding is een blijk van waardering en een teken van dankbaarheid.  Met de uitreiking van de Paleispenning aan de heer Komori onderstreept het college de grote betekenis van Fuji voor de gemeente Tilburg. Het bedrijf opent vandaag een nieuwe duurzame productielijn voor offsetplaten.  De Paleispenning is ontworpen door de Tilburgse kunstenaar Niko de Wit. Hij koos een van de hoektorens van het Paleis Raadhuis als motief.  De  zilveren paleispenning onderscheiding is nu voor het eerst uitgereikt, de bronzen variant bestaat al een paar jaar.

Mobiele versie afsluiten