Site pictogram Tilburgers.nl

Night of the Profs 2016

night-of-the-profsDonderdag 17 november 2016 organiseert SAM Studentenbelangen  voor de vierde keer ‘The Night Of The Profs’ in Studio gelegen aan de Korte Heuvel in Tilburg.

Na drie geslaagde edities waarin professoren het dak van Studio af hebben gedraaid en waar zij veel geld voor het goede doel hebben opgehaald, keren ze dit jaar nog groter en gekker terug! Op de 89ste verjaardag van Tilburg University zullen ze zich, samen met DjHi-tone A.K.A Ton Wilthagen deze avond inzetten voor Stichting Muziekids. De gehele opbrengst van de kaartverkoop gaat dan ook naar dit goede doel!

Stichting Muziekids wil de mogelijkheid creëren, om kinderen tijdens het verblijf in een ziekenhuis kennis te laten maken met het zelf maken en spelen, beluisteren en beleven van muziek! Ze streven er naar om de ziekenhuizen in Nederland te voorzien van een speciaal voor de jonge patiënten ingerichte muziekruimte: De Muziekids Studio! Ze zorgen voor ervaren muziekdocenten die de Kids daarbij zeven dagen per week begeleiden. Om hen te leren individueel en samen muziek te maken. En te spelen. Ze  hopen dat daarmee de dagelijkse pijn, het verdriet èn het gemis van thuis, wat wordt verzacht.

Meer informatie is te vinden op:

Line Up!
Koen Becking, voorzitter College van Bestuur Tilburg University
Ton Wilthagen, hoogleraar Tilburg Law School ReflecT
Bob van den Brand, docent en onderzoeker Tilburg University
Tila Pronk, Assistent Professor Tilburg University
Andrew Cartwright, docent en voormalige campusdichter van Tilburg University
Gerard Staats, fiscaal jurist en docent Tilburg University

Een kaartje kost €4,- in de voorverkoop en €5,- aan de deur bij Café STUDIO.

Mobiele versie afsluiten