maandag 17 juni 2024

3 gedachten over “NOMA: Nieuwe regels en zwaardere sancties Sociale Dienst

 1. Ik ben van mening dat die mensen die een uitkering aanvragen al een grote aderlating hebben gehad. Soms zijn zij dusdanig gefrustreerd dat dit wordt uitgelegd als agressief gedrag. De wetenschap dat je ook nog eens moet wachten en….. je hoofd al niet meer of nog net boven water kan houden werkt meer agressie in de hand.
  komt ook nog eens bij dat er mensen zijn die door psychische ziekte agressief overkomen, bijvoorbeeld mensen met PDD-NOS+.
  Je kan beter ieder geval apart beoordelen i.p.v. alles over een kam te scheren.
  Hier gaan nog heel veel mensen de dupe van worden!

 2. leuk hoor PARTIJ VAN DE ARBEID!!!! om de schuld van werkeloosheid bij de groep mensen neer te leggen die door economische ellende op straat staan.Wat deels aan de regering en de gemeente te danken is.flink bezuinigen en de mensen uitpersen dat is wat jullie doen
  maar ja het is makkelijk oordelen vanaf u positie.
  groetjes jack (ex I&D waar ook goed voor gezorgd zou worden)

 3. Heel mooi gezegd van onze wethouder Blauwtje Aubroek “We laten niemand vallen ” , hoeveel salaris verdient hij voor het zijn door ons volk gekozen functie . Weet je wat een brood kost of een pak melk, weet je wel wat onze vaste lasten zijn. Huur 670 euro, gas licht en water 135 euro, onze ooit duurzame stadsverwarming 70 euro en dan nog onze verzekeringspremie 125 euro. De eigen bijdrage nog niet mee gerekend.
  Zal ik een eenvoudig rekensommetje maken . Dat is samen zo’n kleine 1000 euro. dan heb ik het nog niet over onze andere verzekeringen. Pffff na 30 jaar werken werd ik nood gedwongen werkeloos geworden met een inkomen van 1290 euro. Hiervoor probeer je kind op te voeden. Ja iedereen mag inleveren., de een wat meer dan de ander krijg ik het idee. Ik ben 49 jaar oud nergens geschikt meer voor blijkbaar. over twee maanden moet ik een bijstand uitkering aan gaan vragen. door mijn aderlatingen door mijn werkloosheid en het vullen van de gaten sta ik 2 maanden achter met de huur , kan mijn zorgverzekering al paar maanden niet meer betalen. Nee ik was geen idioot die het had over een huis kopen en overwaarde. Een van de simpele Tilburgers die een klein beetje nadacht . Dus daar zit het probleem ook niet. Dat komt over twee maanden wel als ik door jullie nieuw NOMA beleid de dreiging ontstaat om noodgedwongen mijn huurhuis zal moeten afstaan.

  Hoeveel mensen wil je op de barricade? Ik wens jullie met je nieuw beleid veel succes. Laten we hopen dat je niet echt een blauwtje gaat lopen Auke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *