donderdag 22 februari 2024

3 gedachten over “Omerta

  1. Maar goed dat er Tilburgers zijn die de historie van hun stad als hun broekzak kennen! We hebben er gelukkig nog een aantal. Een hele goede journalist was Rob Oostelbos, hij is jammer genoeg veel te jong overleden en ik denk nog vaak aan hem. Over het lekken kan een serie gemaakt worden “Wie is de Mol” Natuurlijk mag wanbeleid en geldverkwisting niet afgedekt worden met de stempel “geheim”. Er zijn zelfs Tilburgers de dupe van geworden omdat ze kort geleden nog een abonnement voor het leven hebben gekocht van Ooms van maar liefst 6000 euro. Maar ook ruim 400.000 euro belastinggeld is door snurkende wethouders in rook opgegaan. En er komt nog meer………….

  2. In navolging van Opstelten en Teeven zouden in Tilburg Noordanus en Kokke moeten opstappen. In Den Haag was het een bonnetje en in Tilburg onder de pet gehouden informatie!

  3. De politieke wil om iets groots te realiseren is groter dan de politieke verantwoordelijkheid namens de burgers! De afgelopen jaren kruipt het geld dan ook tegen de zak omhoog, worden de plannen beleidsmatig en in de pers ruim bemeten en gaat de informatie op slot als er financiële problemen ontstaan. Zo zijn er in Tilburg miljoenen euro weggelekt en daar loop je als politiek niet mee te koop! Maar goed dat weglekken en lekken qua betekenis zo dicht bij elkaar liggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *