Site pictogram Tilburgers.nl

Open dag bij Factorium

Op zondag 9 september 2018 staan van 13.00 – 16.00 uur de deuren van het hoofdgebouw van Factorium in Tilburg wagenwijd open voor de jaarlijkse Open Dag. Er is  dan een uitgebreid programma waarbij iedereen ook een actief  gedeelte ervan kan volgen.

De volgende onderdelen staan op het programma: allerlei workshops, openbare repetities bijwonen, muziekinstrumenten uitproberen en genieten van voorstellingen en andere optredens. Daarnaast is het Factorium Theater geopend, met onder andere een spetterende muzikale familievoorstelling!

Voor de allerkleinsten is er ook een speciaal programma.

Het is mogelijk om na de Open Dag direct te starten met een cursus. Inschrijving is mogelijk en eventueel een gratis proefles. Meer informatie: www.factorium.nl/opendag.

Het Factorium is te vinden op het adres Koningsplein 11A Tilburg en ingang is bereikbaar via de Bisschop Zwijsenstraat.

Factorium is een huis voor podiumkunsten. Het doel is om de mensen te laten schitteren en helpen hen hun talent te ontdekken en verder te ontwikkelen. Niet alleen tijdens het volgen van een cursus theater, muziek, dans en musical, maar ook tijdens optredens en projecten in de wijk of op school. Het werkgebied beslaat de gemeenten Tilburg en Goirle. Meer informatie: www.factorium.nl.

Mobiele versie afsluiten