Site pictogram Tilburgers.nl

Gratis optreden Belle Perez in Reeshofpark

Op dinsdag 12 augustus worden Tilburgers getrakteerd op een gratis optreden van zangeres Belle Perez. Deze Belgische schone, bekend van haar grote hits als Que via la vida, Enamorada en El mundo bailando, zal rond 20:00 uur optreden tijdens het Palm Markies in het Reeshofpark.

In 2014 viert Belle Perez een jubileum ‘vijftien jaar op het podium’. Sinds ze in 2003 haar overstap maakte van pop naar Latin met Baila Perez, gaat het de zangeres met Spaanse roots voor de wind. Belle Perez: “De voorbije maanden trad ik vooral op in theaters met mijn voorstelling Colores: kleurrijke en gevarieerde muziek, met hits en speciaal voor het theater bewerkte nummers. En ook de zomer belooft druk te worden met veel live optredens vol Latin vibes.”

Hoogtepunt dit jaar was ongetwijfeld de samenwerking op 12 mei met de wereldberoemde Cubaanse Grupo Compay Segundo, dé ambassadeurs van de traditionele Cubaanse muziek die de ‘són’ in zich dragen: countryachtige muziek die uit de Spaanse traditie stamt. Belle Perez: “De muziek van Grupo Compay Segundo is op mijn lijf geschreven. De aanstekelijke ritmes, de positieve vibes, de uptempomuziek, … instant sunshine op het podium”.

Mobiele versie afsluiten