Site pictogram Tilburgers.nl

Parkfestival in Stokhasselt zoekt sponsoren

LogoStokhasselt_600_600Het Parkfestival is een jaarlijks terugkerend gratis festival in de wijk Stokhasselt in Tilburg-Noord. Het Parkfestival vindt plaats in het Ypelaerpark op 6 en 7 september 2014. Dit jaar bestaat het Parkfestival vijf jaar en wordt het eerste lustrum gevierd. Hiervoor zoektde organisatie Stichting Stokhasselt ’88  nog sponsoren.

Per dag komen er gemiddeld 2000 bezoekers naar het Parkfestival. Veelal mensen uit Tilburg-Noord. De laatste jaren maken wij ook mee dat mensen uit andere delen van Tilburg het festivalterrein in Stokhasselt weten te vinden.

Tijdens de twee dagen van dit festival is er een vrijmarkt met ongeveer 100 kraampjes. Op zaterdag is er een Informatieplein waar organisaties zich gaan presenteren. Het thema van het Informatieplein is dit jaar ‘Meedoen’.

repair cafe parkfestivalOok Stichting Social Energy, een van de genomineerde  voor de vrijwilligersprijs 2014, zal op zaterdag met het Repair Cafe 013 op  aanwezig zijn.

Tijdens het festival kunnen mensen ook genieten van muziek, drankjes en lekker eten. Er zijn diverse optredens. Op zondag wordt het festival afgesloten met een optreden van The Mental Bats. Een bekende band uit Tilburg.

Voor de kinderen is er twee dagen van alles te doen. Er staan spring- en klimkussens en ze kunnen zich laten schminken, haren laten vlechten, en nog vele andere activiteiten.

Op zondag is een gratis brunch voor iedereen!

Het Parkfestival wordt georganiseerd door de Werkgroep Activiteiten van Stichting Stokhasselt ’88. Op de dagen zelf werken er verder wel 40 extra vrijwilligers die het festival draaiende houden.

Wilt u dit leuke initiatief in Tilburg-Noord sponsoren? Het kan al vanaf € 100. Met geld, goederen en/of diensten.

Hiervoor brengt de organisatie uw bedrijfsnaam op meerdere manieren onder de aandacht! Bijvoorbeeld: banner of vlag van uw bedrijf/organisatie (zelf aan te leveren!) op het festivalterrein, het logo van uw bedrijf/organisatie op de posters en flyers, het logo van uw bedrijf/organisatie wordt dan ook geadverteerd in artikelen op de website http://www.stokhasselt.nl en onze facebookpagina Stokhasselt.

Heeft u interesse de werkgroep Werkgroep Activiteiten van Stichting Stokhasselt ’88 is te bereiken via E-mail: parkfestival@stokhasselt.nl of telefonisch: 06-272.567.42

Parkfestival_3

Mobiele versie afsluiten