zondag 26 mei 2024

4 gedachten over “Peter de Bie vierde kandidaat Nachtburgemeester

 1. Hallo Truus, ik herinner jou zeker; was Van Sasse van Ysseltstraat. Inderdaad, mijn 5 jarenplan is gelukt, mijn liefde tot de dood ons scheidt helaas niet! Toch 3 prachtige kinderen voortgebracht, nu zelfs 2 bijzondere kleinkinderen. Om nader in contact te komen,mail mij via pmgdebie@gmail.com, dan spreken wij elkaar nader.

 2. Hallo Peter

  Hier even een berichtje van Truus.
  Jij was mijn begeleider in de Van Sasse van Hasseltstraat.
  Ik was toen met Jack, en las nu een berichtje over jou.
  Misschien leuk om eens te contacten

  P. A is het 5 jaren plan van het huis nog gelukt destijds?

  Groetjes Truus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *