Site pictogram Tilburgers.nl

Pink Floyd in de Reeshof

Op zaterdagavond 24 mei presenteert Heyhoef–Backstage een pilot voor een maandelijks terugkerend Cultuur en Muziekpodium in wijkcentrum De Heyhoef in de Tillburgse wijk Reeshof.

Dit is de eerste try-out voorstelling door Nederlands meest gerenommeerde tributeband The Pink Floyd Sound. vooruitlopend op het theaterseizoen 2014-2015.

The Pink Floyd Sound neemt je helemaal mee terug naar de tijd dat David, Roger, Richard, Nick én Syd volop experimenteerden met de mogelijkheden van hun instrumenten en op zoek waren naar nieuwe geluiden en melodieën. De periode ’68 – ’72 heeft een speciaal plaatsje in de harten van de leden van The Pink Floyd Sound; en tijdens deze show zal deze voorliefde op de voorgrond staan. The Pink Floyd Sound zal de sfeer van deze roerige jaren laten herleven met bekendere maar ook minder bekende nummers. Met een wervelende audiovisuele totaal-show zal de grote zaal van de Heyhoef omgetoverd worden tot een waar spektakel alsof je jezelf waant in de O2-Arena. Dit maal staat de show in het teken van het oudere werk van het legendarische viertal.

Kortom, een unieke impressie van de groei van de pioniers van de progressieve rock en symfonische muziek die door geen enkele muziekliefhebber gemist mag worden. The Pink Floyd Sound is in 2006 gestart met hun eerste optredens in popzalen en heeft inmiddels door heel Nederland en Belgie getoerd met succesvolle en vaak uitverkochte concerten zoals in de Oranjerie in Roermond en in het grote auditorium van MECC Maastricht waar 1100 bezoekers verwelkomd werden. Van dit optreden werd een live registratie gemaakt die op DVD is uitgebracht en uiteraard bij Heyhoef-Backstage te koop zal zijn.

De aanvang is 20.30 uur, zaal open 20.00 uur, start Melati-Dua arrangement 19.00 uur.De tickets zijn via de website www.heyhoef-backstage.nl verkrijgbaar voor € 12,= of in de voorverkoop bij wijkcentrum de Heyhoef en Melati Dua voor € 10,=. Wil je ook gebruik maken van het arrangement met Melati-Dua dan kun je van te voren ook nog een 3-gangen keuzemenu nuttigen voor slechts € 24,50!! Dit is dus inclusief het concert! Dat noemen wij dus een ‘Avondje uit in de Reeshof’! Kies dan voor het andere ticket in deze webshop.

Heyhoef The Pink Floyd SoundMeld je ook aan voor onze facebookpagina Heyhoef-Backstage en je blijft wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes.

Heyhoef–Backstage Is een pilot voor een maandelijks cultuurpodium in wijkcentrum De Heyhoef in de Tillburgse wijk Reeshof met live concerten in de genres ‘Roots, Blues, Classic–Rock, Singer–songwriters en Jazz‘, telkens op de derde zaterdag van de maand. Gaat van start in het theaterseizoen 2014 – 2015, met een eerste try–out op 24 mei. Een enthousiaste vrijwilligersgroep wil garant staan voor kwalitatief hoogstaand muzikaal amusement voor een vriendelijke toegangsprijs, waarbij het na afloop van het concert ook nog gezellig toeven is samen met wijkbewoners onder het genot van een drankje in de ontmoetingsruimte.

Mobiele versie afsluiten