Site pictogram Tilburgers.nl

Politiek Café Buskruit met Awash

Dinsdag 20 februari 2018 is de speciale verkiezingseditie van Politiek Café Buskruit! vanaf 20.00 uur in Kim’s Kroeg. Deze editie wordt door de SP samen met de PvdA georganiseerd. De presentatie van de avond is zoals gebruikelijk in handen van Kevin Hordijk.

De band Awash komt optreden in volledige bezetting en de hoofdmoot is  een tweegesprek tussen SP lijsttrekker Helma Oostelbos en PvdA lijsttrekker Yusuf Celik.

Bio Awash:

Awash maakt melodische gitaarpop met een snufje indie en accenten van piano en fretloze bas. Boeiend in zowel het klein als het groot, lyrisch, breekbaar en vol overgave.

Awash heeft al meer dan 200 optredens gegeven, waaronder voorprogramma van James Walsh van Starsailor, diverse radio-optredens (bijvoorbeeld bij 3FM en Radio 2), festivals nationaal/internationaal en een tour door Engeland. Hun gedrevenheid en muziek brengt Awash op steeds mooiere plekken.

Na het goed ontvangen debuutalbum ‘Turn The Lights’ (2013) en de EP ‘Carry On’ (2015) is de band hard bezig aan hun tweede album ‘Waiting Words’ die in april 2018 zal verschijnen. Opnames van ‘Waiting Words’ zijn zo divers als het leven zelf. Autobiografisch, maar soms vanuit een ander perspectief beschreven. Waar het debuutalbum een reis naar geluk was, is dit komende album een greep uit de dagelijkse realiteit.

Mobiele versie afsluiten