Site pictogram Tilburgers.nl

PortAgora, Omroep Tilburg en Tilburgers.nl organiseren Top 1000 Aller Tilburgers

top1000allerTilburgersDe Top 1000 Aller Tilburgers wordt dit jaar voor de vierde keer gehouden en brengt mooie samenwerkingsverbanden tot stand. Immers: muziek verbindt!  PortAgora, Omroep Tilburg en Tilburgers.nl organiseren samen de Top 1000 Aller Tilburgers

December kan niet eindigen zonder de Top 1000 Aller Tilburgers, de ultieme 1000 platen gekozen door Tilburgers. De beste muziek uit alle windstreken op één lijst, samengesteld uit de Top 3 lijstjes die elk jaar weer in grote getale door Tilburgers worden ingevuld. Invullen kan online op Tilburgers.nl: . Of op de flyer die te vinden is bij Wijkcentrum In De Boomtak, PortAgora (Goirkestraat 133) en Café De Troubadour (Capucijnenstraat 54). Inleveren van de Top 3- lijstjes kan op deze adressen tot en met 28 december, 12.00 uur.

Op 31 december van 11.00 tot 23.00 uur worden de bovenste 100 platen allemaal gedraaid in een Live-uitzending van Omroep Tilburg vanuit wijkcentrum In De Boomtak, Boomstraat 81. De uitzending is te beluisteren via de radio op 107.6 FM en 87.5 op de kabel. Maar je kunt er natuurlijk ook de hele dag bij zijn! De entree is gratis.

Met elk uur een andere presentator die een extra uitdaging meekrijgt: €1.000,- sponsoring en donaties binnenhalen voor Villa Mara. Pieter Bon (Fontys/Omroep Tilburg), Eef van Eerdewijk en Godelieve Engbersen (Eef Events), Peter de Bie, Berry Mutsaers (Tilburg Music Scene), Nachtburgemeester Gert Brunink en Jan van Esch (raadslid/PortAgora) zijn enkele van de presentatoren die de Top 1000 gaan presenteren. Meer namen volgen!

De gehele dag is er ruimte voor interviews en (spontane) optredens van Tilburgse artiesten. De techniek is in handen van Mexx Radio.

top1000allerTilburgers 2Aan de Top 1000 Aller Tilburgers is ook een benefiet-actie voor restaurant ‘Villa Mara’ in Kroatië verbonden. Villa Mara (een project van PortAgora, Centrum voor Europese samenwerking) is een restaurant in de stad Trogir, Kroatië, waar jongeren met een beperking een praktijkopleiding krijgen waardoor zij meer kans hebben op een gewone baan in de toeristische sector van deze vakantieplaats. Net als het Tilburgse restaurant ‘Prins Heerlijk’ combineert Villa Mara een opleidingsplaats in de praktijk met de theorie, en krijgen jongeren een volwaardige scholing én een kans op een baan. De opbrengst van de benefiet-actie gaat rechtstreeks naar ‘Villa Mara’ dat in januari 2015 de deuren opent!

Mobiele versie afsluiten