Site pictogram Tilburgers.nl

Presentatie Stadsbosplannen

Eind vorig jaar en in de eerste helft van dit jaar, hebben ondernemers, particulieren en initiatiefnemers deelgenomen aan workshops om mee te denken over de plannen voor het Stadsbos013. Dit noemt de Gemeente Tilburg het zogenoemde ‘ruimtelijk raamwerk’.

Deze bijeenkomsten hebben waardevolle bijdragen opgeleverd. Naast het raamwerk zijn ook spelregels noodzakelijk, om ideeën in dit gebied te realiseren en de kwaliteit van de omgeving te bewaken. De gemeente nodigt u van harte uit om de presentatie bij te wonen. Deze vindt plaats op woensdag 10 oktober 2018. De start van de presentatie is om 19.30 uur

De avond begint met de presentatie van het ruimtelijk raamwerk. Daarna volgt een toelichting op de spelregels. De avond wordt afgesloten met een borrel.

Iedereen kan zich aanmelden voor de presentatie door vóór 24 september 2018 een e-mail te sturen naar info@stadsbos013.nl. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van ontvangst en volgt de locatie.

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over Stadsbos013, kijk dan op www.stadsbos013.nl of stuur een e-mail naar info@stadsbos013.nl.

Mobiele versie afsluiten