zondag 14 april 2024

3 gedachten over “PvdA raadslid Yusuf Celik boos weg uit overleg over tekort fietsenstalling

  1. Klopt, je hebt volkomen gelijk. Maar ja, de voorzitter is een GL-er; het smijten met gemeenschapsgeld is daar gemeengoed geworden en zeker geen punt van discussie. Mond houden en doorlopen, is het motto bij GroenLinks.
    Daarnaast kun je je afvragen waar de slavendrijvers van toen plotseling gebleven zijn… Uit elke verklaring lees je hun tirannieke capaciteiten uit die periode af, maar nu zijn ze plotseling verdwenen.. Dat nog even los van Gon Mevis: de huidige wethouder draag de verantwoording. Het zou echter wel zo netjes geweest zijn als hij even (als toenmalig politiek eindverantwoordelijke) zijn gezicht had laten zien gedurende het onderzoek. Dat had wellicht ook de andere ‘beulen’ ertoe gebracht verantwoording over hun regime te komen afleggen.
    Het is niet alleen het materiaal wat ten grondslag ligt aan de opgelopen en geleden schade…..

  2. Ben toch zeer benieuwd waarom het verboden is om een opname van een eerdere vergadering te laten horen. De raad is er toch juist ook voor om het college van B&W te controleren en te waarschuwen en om zo fouten, budgetoverschrijdingen en financiele tegenvallers te voorkomen. Als een gemeenteraadslid dit doet en er wordt niets gedaan met dergelijke opmerkingen dan is het de taak van een gemeenteraadslid om daar weer op terug te komen. Dus Yusuf Celik heeft volgens mij gedaan waarvoor raadsleden er zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *