maandag 15 april 2024

4 gedachten over “Reclame

  1. Hier kan ik me in vinden de Nederlandse verzorgingsstaat op zijn retour. Wad het Credo van de PvdA nog “sterkste schouders zwaarste lasten” dit hebben ze sinds de komst van Wim Kok al verloochend. Nederland ooit een landje waar de meeste landen jaloers op waren, zodat ze regelmatig poolshoogte kwamen nemen naar het zogenaamde “Poldermodel” waar een ieder naar hem of haar vermogen werd gekoesterd “Van de Wieg tot het Graf”. Nu hebben we een regering PvdA/VVD die alleen nog maar uitstraalt “ieder voor zich en god voor ons alle”. Wie kan er het snelste en het meeste graaien en wie heeft er de diepste zakken?
    Terwijl ze hun mond vol hebben over participatiemaatschappij waar straks iedere werkloze onder bijstandsniveau vrijwillig verplicht voor onze behulpzame medemens moet gaan zorgen. Straks allemaal eten van de voedselbank of Gaarkeuken. Als dat maar goed gaat voor onze oudjes, die banken tegenwoordig niet meer veilig achten en hun sieraden en zuur verdiende spaarcentjes voortaan weer in hun oude sok hebben opgeborgen.

    Volgens mij hebben ze dat bij de DELA ook al in de gaten gekregen en denken ze daar nu ook “Hier en Nu” voor we te laat zijn. Twee vliegen in een klap “We kloppen de zakken van de oudjes nog even leeg voordat ze versneld en super voordelig na het hiernamaals vertrekken” en gelijk zorgen we er voor dat de jeugd en jongeren, die rijlessen wegens de hoge werkloosheid niet meer kunnen betalen, met het behalen van hun spaarpunten rijbewijs sneller potentiële nieuwe klanten worden.

    Onder het mom van marketing om de in het slop geraakte Nederlandse economie en Politiek opnieuw aan te zwengelen, mag jaren al erg veel. Zelfs als het al begrijpt iedereen dat deze achterhaalde modellen slechts uitstel van executie is !!!

    Gegroet Willem

  2. Leuk stukje, leest lekker weg , omgekeerd had het zelfs gelukt, te beginnen met de zonnepit, via de politiek ,naar de doodskist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *