Site pictogram Tilburgers.nl

Repair Café 013 drie keer in september

WEB-september2014In september zal het Repair Café 013, onderdeel van Stichting Social Energy, drie keer in Tilburg te vinden zijn.

Bij het Repair Café mag iedereen spullen meenemen die kapot zijn, om deze samen met deskundige vrijwilligers te proberen te repareren. Spullen die meegenomen kunnen worden zijn: elektrische apparaten, meubels, kleding, fietsen en speelgoed. Bijvoorbeeld een broek die wat te lang is, het koffiezetapparaat dat niet warm wordt, die fijne trui met een gaatje en de fiets zonder rem. Voor reparaties wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd van de bezoeker, onderdelen moeten door bezoekers zelf worden meegebracht.

 

Op 6 september op het Parkfestival Stokhasselt in het Ypelaerpark in Tilburg-Noord.

Op 27 september, ter gelegenheid van Burendag, in het Zuiderkwartier. Wassenaerlaan 38.

Op 28 september, ter gelegenheid van de Open Dag van de dagbestedingslocatie van Amarant, bij de Tongerlose Hoef, alwaar Social Energy ook een Energy Garden heeft. Reitse Hoevenstraat 129.

Daarnaast is er op 14 september van 12.00 – 17.00 uur een informatie kraam van Stichting Social Energy te vinden bij de Zuiderbazaar die gehouden wordt in het MFA Zuiderkwartier aan de Wassenaerlaan 38.

De Zuiderbazaar, is het jaarlijkse wijkevenement met een rommel- en informatiemarkt. Dit jaar is er voor het eerst het Zuiderpodium. Op diverse locaties in de wijk staan podia waar wijkbewoners hun talenten kunnen laten zien, horen en beleven. Naast de verschillende optredens zijn er ook diverse workshops.

FlyerVOOR-WEBversie

Mobiele versie afsluiten