Site pictogram Tilburgers.nl

Repair Café 013 en de Enige Onofficiële Koningsdag

Zaterdag 27 april van 13.00 tot 17.00 uur, organiseert Stichting Social Energy weer het Repair Café 013. Dit Repair Café wordt gehouden bij Wijkcentrum ‘In de Boomtak’, Boomstraat 81 en gecombineerd met de enige onofficiële Koningsdag.

Bij Repair Café 013 mag iedereen spullen meenemen die kapot zijn, om deze samen met deskundige vrijwilligers te proberen te repareren. Spullen die meegenomen kunnen worden zijn: elektrische apparaten, meubels, kleding, fietsen en speelgoed. Bijvoorbeeld de CD-speler waar de lade niet van open gaat, het koffiezetapparaat dat niet warm wordt, die fijne trui met een gaatje en de fiets zonder verlichting. Wie niks te repareren heeft is ook van harte welkom voor een kop koffie aan de bar en een praatje, of om iemand anders met een reparatie te helpen.

Repareren is gratis, voor wat het je waard is. Uiteraard moeten benodigde onderdelen wel zelf gekocht worden, hierover geven de deskundige medewerkers graag advies. Voor de workshop wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Tijdens deze middag vinden er ook diverse culturele activiteiten en workshops plaats in wijkcentrum “In de Boomtak” deelnemers zijn o.a. Portagora, Kledingruil & Styling en Woodworks. Ook organiseren we deze dag een ludieke vrijmarkt waarin wijkbewoners hun overbodige huisraad kunnen aanbieden. Hiervoor kun je je tot 26 april opgeven bij de bar van “In de Boomtak” of via email info@indeboomtak.nl

Na afloop van het Repair Café 013 en de vrijmarkt kan iedereen aanschuiven voor een driegangendiner, een vegetarische variant is mogelijk, voor € 7,-. Voor dit diner kun je je tot en met woensdag 24 april opgeven bij info@stichtingsocialenergy.nl, zodat we zeker weten dat de kok genoeg heeft.

Na het diner rond 20:00 uur schuiven we tafels en stoelen aan de kant, om de dag af te sluiten met een wervelende muzikale bloemlezing uit de Top 1000 aller Tilburgers 2012.

Mobiele versie afsluiten