Site pictogram Tilburgers.nl

Repair Café 013 met Fancy Fair en kleding ruilbeurs

Op zaterdag 23 februari, van 13.00 tot 17.00 uur, organiseert Stichting Social Energy weer het Repair Café 013. Dit Repair Café 013 wordt gehouden bij Wijkcentrum ‘In de Boomtak’, Boomstraat 81 en is gecombineerd met een verrassende Fancy Fair.

Bij Repair Café 013 mag iedereen spullen meenemen die kapot zijn, om deze samen met deskundige vrijwilligers te proberen te repareren. Spullen die meegenomen kunnen worden zijn: elektrische apparaten, meubels, kleding, fietsen en speelgoed. Bijvoorbeeld de CD-speler waar de lade niet van open gaat, het koffiezetapparaat dat niet warm wordt, die fijne trui met een gaatje en de fiets zonder verlichting. Wie niks te repareren heeft is ook van harte welkom voor een kop koffie aan de bar en een praatje, of om iemand anders met een reparatie te helpen.

Het Repair Café 013 is dit keer gecombineerd met een verrassende Fancy Fair met diverse kraampjes en workshops. Onder andere doen mee: stichting Ancient Power met workshop ‘kruidenolie maken’ voor kinderen, Stichting PortAgora met boeken, platen, CD’s en kleding, Punch! met een workshop en presentatie ‘schilderen met textiel’, mensen mogen ook kleding meenemen om deze op te pimpen met punchen,  Vereniging Tientjes, het plaatselijk ruilhandelsysteem LETS-kring De Linde en Hans Peters met tweedehands kledingruil, styling en modeshow. Aan deze kledingruilbeurs kan iedereen meedoen, volgens een aantal spelregels.

Ook zal deze middag muzikaal worden opgeluisterd door de Tilburgse Zanger John van den Dries. Hij zal  o.a. ook zijn nieuw nummer“Stolen Moments” ten gehore brengen.

Na afloop is er voor de liefhebbers een driegangenmaaltijd, geserveerd door de familie Van Poppel. Wie wil mee-eten kan zich tot 15.00 uur ‘s middags ter plekke inschrijven bij John Geerts. De kosten à € 7,- per persoon moeten bij inschrijving worden voldaan. Vegetarisch eten is ook mogelijk, dit graag bij inschrijving aangeven.

Het menu is Chinese tomatensoep, kipkerrieschotel en bavarois. Het vegetarisch menu is tomaten-groentensoep, pasta met courgettes gevuld met geitenkaas en pestosaus en bavarois.

Voor meer info: Stichting Social Energy

 

Mobiele versie afsluiten