In de week van 22 tot en met 31 mei 2014 staat in heel Nederland de bijzondere maar bijna vergeten groente rabarber in de spotlight! Samen met een aantal ambachtelijke chefs, culinaire bloggers, enthousiaste shakers en geïnspireerde kunstenaars hebben de heren van Mister Kitchen de ‘Dutch Rhubarb Week 2014’ in het leven geroepen.
Tijdens deze week zal een selectie van ambachtelijke restaurants door heel Nederland deze bijna vergeten groente weer in een origineel gerecht verwerken. Restaurant Waanzinnig in Tilburg hoort daar ook bij. De chef-koks van Waanzinnig zetten speciaal voor deze week een dessert op de kaart waarin deze ‘heilige stengel’ wordt verwerkt. ‘Gepocheerde rabarber met specerijen, witte chocola en groene thee-ijs’. Daarnaast bieden de heren van culinair communicatie- en productontwikkelingsbureau ‘Mister Kitchen’ iedereen die dat gerecht bestelt een glaasje van hun Rabarcello aan.
De rabarber die Waanzinnig gebruikt tijdens de Dutch Rhubarbweek 2014 wordt speciaal geteeld door de telers van Biologische tuinderij Ut Rooie Bietje. Samen met vrijwilligers en cliënten van Traverse werken ze aan een gezonde en duurzame samenleving.
Restaurant Waanzinnig is gevestigd aan de Willem II Straat 52A te Tilburg.
Website : www.waanzinnigtilburg.nl
Email : info@waanzinnigtilburg.nl
Telefoon : 013 542 52 29