donderdag 25 juli 2024

5 gedachten over “Resto VanHarte neemt functie over van De Pollepel

 1. Goed duidelijk artikel. Ik was bijna vergeten hoe de vork ook al weer in de steel zat.

  Mooi dat het doorgaat alleen hoe moeten de klanten naar de verschillende locaties komen. Gaan er ook busjes rijden die de mensen op de diverse opstapplaatsen ophalen? Want anders weet ik niet hoe ik er kan komen. Tilburg Noord is voor mij erg ver weg. Fijn dat het laag geprijsd wordt voor mensen die het niet kunnen betalen. Betekend het dat je eerst lid moet zijn van de voedselbank? Of zijn er ook nog andere regelingen mogelijk. Kan ik ook met de meedoenregeling eten?

 2. Hoe hypocriet kun je zijn als stichting van Harte ze destijds in Tilburg begonnen bij Soekmekaar een tweede locatie kwam er in noord zuid werd afgestoten terwijl dat het iedere week vol zat, gingen door in noord weer werd er een vestiging geopend in het Kruispunt, noord ging dicht, en nu dit kunnen ze straks na het opstrijken van de subsidie’s weer locatie’s sluiten.
  Wij eten iedere week een 3 gangen maaltijd voor 6.90 euro zonder subsidie, en als zouden wij willen kunnen we dat elke dag doen op diverse lokatie’s.

  P.S. wij hebben bij van Harte in Tilburg zuid geeten tot het ging sluiten, maar dit waar we nu eten is veel beter!

 3. Had ook gehoord dat van harte in de Boomtak zou komen en dat daarom de mensen van het eetpunt daar weg moesten. Maar zie de Boomtak nu niet bij de mogelijke lokaties.

 4. Wordt Resto van Harte de nieuwe gaarkeuken van Tilburg? Wat raar dat de Pollepel gaat sluiten. Terwijl gemeente nu wel voor vier naar Subsidie verleent. Wat is de meerwaarde op drie verschillende locaties twee keer per week? Dit zal de sociale cohesie zeker niet ten goede komen.

  Lijkt ook erg ontransparant en vriendjespolitiek hoe deze samenwerking tot stand komt. De geijkte instituten die weer de voorkeur krijgen op goedbedoelde burgerinitiatieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *