donderdag 20 juni 2024

4 gedachten over “Reünie Kindertehuis Maria Goretti

 1. L.S,

  Ik lees hier dat er een reunie is geweest. Ik was van mijn 16e tm mijn 22 jaar vakantiehulp medewerkerster als ” inval” als de juffen op vakantie gingen.
  Ik lees hier over Juf Joop die ik goed gekend heb en met haar zus Miep samen werkten als leidinggevenden.
  Zij zijn zelfs op mijn bruiloft geweest in 1969 in R,dam. Ik heb me erg gewaardeerd gevoeld al die jaren en heel veel geleerd.
  Wie kan mij zeggen of ” juf Joop” nog leeft misschien ? Zij was vooral werkzaam.bij de jongens groep, die daar toen tot hun puberteit bleven en dan naar ander tehuis gingen. Ik denk huize Nazareth bij de fraters..

 2. ik heb daar ook gezeten toen was ik 8 maanden toen ik daar kwam met me zussen ik weet wel dat toen nonnen waren

 3. Hallo ik ben Tineke Schellekens heb aantal jaren gewoond in het Maria. Goretti. Aan het wilhelminapark.. Nu woon ik in Gouda jammer vind ik het dat ik de reünie heb gemist om ook de mensen die rond die tijd daar ook gewoond hebben niet heb kunnen ontmoeten..

 4. reunie is goed , maar niet voor iedereen, ze zaten daar niet allemaal vrijwillig, en dan niet vergeten het misbruik van kinderen, vooral in de gemengde groepen, ook door groepsleiding. ik heb daar gezeten vanaf 1977 tot1985.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *