Site pictogram Tilburgers.nl

Rock- en Popkoor Trammelant begint definitief

Arjan BoomsmaMaandagavond 25 augustus om 19.30 uur is er in Bleyemakeij de Boemel, Spoorzone 76 een inloopavond voor alle informatie over het Tilburgse popkoor Trammelant. Men kan zich eventueel gelijk inschrijven. De eerste echte oefenavond is dan op maandagavond 8 september 19.30 uur, met een workshop. Vanaf dan zal er iedere maandagavond een oefenavond zijn.

Initiatiefnemer Arjan Bruinsma: “Van dit koor kan iedereen lid worden. Het geheim zit hem erin dat de deelnemers thuis hun partij instuderen, die op een cd voorgezongen wordt. Ze kiezen zelf de partij die het beste bij hun bereik past. Op het moment dat we dan bij elkaar komen is er al heel snel een prachtig resultaat.”

Koorleider Arjan Bruinsma heeft veel ervaring in de muziekwereld als componist van reclametunes en pianist in diverse bands.

Arjan over het nieuwe koor: “Trammelant werkt met het ‘Singergy’-systeem. Diverse koren in andere steden die dit systeem gebruiken laten zien dat je op deze manier prachtige resultaten bereikt. Allemaal met gewone mensen die normaal gesproken alleen onder de douche zingen! Er hebben zich inmiddels al flink wat belangstellenden gemeld.”

Het repertoire is popmuziek met een accent op rock! Met bijvoorbeeld nummers van Queen, Robbie Williams, U2, kortom de rockklassiekers, en af en toe een uitstapje naar swingende gospel.

Arjan: “ Bij Trammelant mag het lekker hard. Het moet een stoer popkoor worden. We zullen af en toe iets doen aan stemtechnieken, maar de nadruk ligt vooral op het plezier en de uitstraling.”

De locatie van de repetities van het koor is in Bleyemakerij de Boemel op de Spoorzone, Hal 76. Een prachtige ruimte met een groot podium voor het koor. De ruimte is helemaal nieuw, en belooft een levendig cultureel centrum te worden.

Bel voor informatie naar Arjan Bruinsma, 06 2399 4736, of mail naar contact@trammelanttilburg.nl. Of kijk op www.trammelanttilburg.nl

Mobiele versie afsluiten